Контакти

“РС Сервиз” ООД

гр. Ст. Загора

ул. “Св. Троица” 95

тел. 042/638442; 042/980550

моб. 0887 44 33 13;

e-mail: bgups@bgups.com

Работно време

Понеделник – Петък 9,30 – 13,00

14,00 – 18,30

Събота и Неделя Почивни дни

Представителства в страната:

гр. Варна

“БГ Терм” ООД

бул. “Владислав Варненчик” 281

тел.: 052 509 672

гр. ТроянМариян Данчев

0878 497 324

гр. Плевен

“АС ДС” ООД

бул. Русе 119

тел.: 064 841 114

гр. Русе

“ТСР Инженеринг” ООД

бул. “Липник” 123

тел.: 082 589 746